domingo, 30 de mayo de 2010

Felizmente en los 30!!!!!!!!!!!!!



Ahora mismo me gustaría ser Cervantes... para poder escribir debidamente todos los sentimientos que me han despertado estas últimas horas.... pero creo que a veces una imagen vale más que mil palabras..... así que en este post pongo algunas de las mejores fotos, de algunos buenos momentos....de la fiesta en si.....aunque en realidad la fiesta duró muchas más horas...y justo hace un ratillo que se ha ido mi última invitada ( a la vez que la preferida!!!!, Reina compartir amb tu la vida......és una FORTUNA!!!!!!!!)


Amb el meu coR, el més millor coR del món mundial!!!!!!!Recasens és una fortuna increïble compartir el fer-nos grans, amb una persona tan i tan gran!!!!!!!!!!


Eres.........genial...... compartir contigo este día y todos los días que hemos compartido en estos últimos 3 años, has conseguido que la vida recobre un brillo que en algún momento lo di por perdido........... te adoro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un beso
De ella..... una de las almas de la fiesta....... alguien a quien adoro a unos niveles insospechados........ nunca hubiese dicho que algún día fuéramos amigas...... ahora diría...... no me imagino un día sin ser tu amiga....... te quiero un montón y parte de otro!!!!! (viva la antorcha!!! ;))))))
Tu....... ets la persona que m'ha vist créixer, que ens hem equivocat en el seu moment, que ens hem rigut, enamorat i emborratxat d'aquesta vida que tan i tan apreciem............. recordo el dia que vam ser amigues fa 26 anys........ però no recordo el que és la vida sense ser la teva amiga.......... compartir la vida amb tu és disfrutar-la al 100%!!!!!! Recorda que tu ets GRAN molt i molt GRAN!!!!!!!!!!!!!T'estimo fins a l'infinit i més enllà......(tot i que no sé si també ets agnòstica d'aquests termes matemàtics!!!)
Reina......... jo és fantàstic veure't somriure d'aquestes maneres de nou...........ja era hora!!!!!!!!!!!!!!!! Tu fas la vida més bonica.....quin estilàs que tens!!!!!!!
Ptons molts i moltssssss


Dado que hay limitación de publicación de fotos, por post me veo obligada a escribir varios post en el día de hoy!!!!!!!!! jejejejejejjejej


1 comentario:

Itxe dijo...

Estimada PETARDA!!!!

Has repetit moltes vegades la paraula gran...valeeee...estic d'acord que he agafat uns quilets...però cal que ho diguis a kamchatka??? Jejeje...Fora bromes, m'alegra haver viscut mil i un moments al teu costat, i saber que per les nostres vides, ha passat de tot...perquè en el fons, és el que requereix una amistat per arribar a completar aquesta paraula!

Ah! I de Toy story no sóc agnòstica que he vist la peli amb les meves nenes petitetes...jejeje

Ets la millor del món mundial....